17.1.24

A Ignacio no se le dan las llaves

Ignacio no se queda este apartamento. Y ud Javier no es juez. No tienen ustedes casa donde agarrarse y váyanse, que aquí no se les quiere tomar en serio por ser creadores de una secta de trata de menores que nos ensuciaba hasta ahora las ganas de ser de verdad decencia y devolverle a la ama el ayuntamiento de Badajoz, pero de Buda. Hemos acabado.

Hi havia una vez una vegada, en el bosc encantat de les fades, una nena q estava plorant. I la seva mare és maca. Torneu-li la custòdia, no té enfermetat mental. Allunyem de veritat estes rates, de l'ajuntament, però no es van del teu prtal hasta ara, perquè l'ajuntament de Segovia no tolera nenes plorant i seves mares fetes merda perquè està enn mans de delinqüents com son els germans i la mare. I ja està bé de promoure el estalviament del piset a costa dels que ajuntem, senyors. Han de pagar vostès seves tases, com fan habitualment tots els del poble i l'ajuntament. Vareu ser idiotes entrant en esa estalviada de comuna q fas, loca Lidia retornant a l'Alba seva falsa moneda d'escala, si volen vostès ser part de la delinqüencia moral q hi ha al voltant (i peors muertes de la història mai contades), o a la casa d'esta senyorra tan maca. 

Porque todo tiene su precio, pero q se crean quien en otro ayuntamiento, q dejen de creerse de verdad mi gente, y q se vayan. Nunca más alas de mamá de Luana a Concepción Garriga de la Font de seves pàtries com son Chequia Eslava Colombia o Badajoz, no catalana terra donant almes als esbojarrats q se la volen carregar fent ajuntament en fotre a la gent decent i aplicada com és la Maria Comas i la seva nana no es queda les calces com planeja la gorda de loca de Lulola o com la llamen, la Putilda Solerda. Meva nanha no ´és lesbiana i li cauen a vostès els pantalons de la meva talla, però la meva falda no és cosa de milongues q no m'ha donat la gana fer com fer el carrer a putaland. Y gorda es la calva de la seva mare, no se la mereixen, és la millor de la casa, només es preocupa de fer la casa i fer justa la moguda q hi ha en la seva vida, q no se la menjen. I per acabar comentar q no es queden més les comptes de les nanes, des d'ara les porten els seus familiars reals y desde ahora cobras mamá de Luana toda la pasta q merezcas y es demasiada para empezar para el Fran las 200 pesetas q te mandaban pero no para el Javito que parece q está de su madre HASTA LOS COJONES y no te pareces a tu padre porque él es delincuente, devuélvemelo q lo quieremos ver en la movida real de las putas porque la Carmen ya va de falda de tus 12 años Mari y se callan todos: para mañana estás en casa, me encargo. Y no te lo montas mal, pero en esa casa se les va la olla a causa de la demencia senil incipiente de la Andrea q es como llamaban hasta ahora a la Patrcia Ferrer porque es Juana, hasta ahora q como eres calvez señora, te apartas y te vayas a reclamar a otrta casa a la q no le metas drogas rastreramente por el ojete con la secta de marras. Y en esto hemos acabado: NO SOMOS PERDEDORES COMO ESA GENTE ES UN COMENTARIO Q LE HAGO EN PRIVADO A MI MARÍA. NO OS LO HAGO A VOSOTROS. No sois ayuntamiento y os echan,. no te quedas esta casa. Hemos acabado.

No hay comentarios: